Engleska gramatika na dlanu sv. 1

Engleska gramatika na dlanu sv. 1 - Beker, Miroslav | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Beker, Miroslav
DIMENZIJA
9,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Engleska gramatika na dlanu sv. 1.pdf
ISBN
9450211402351

OPIS

Dragi čitatelji,stvaranje knjige koju imate pred sobom uzelo je više vremena no što smo predviđali u vrijeme kad je rukopis predan. Nažalost. Nažalost, jer ste dugo čekali na najavljivano izdanje, nažalost jer smo i sami predugo radili na drugim stvarima u međuvremenu, l, najviše od svega, nažalost, jer autor ove knjige nije doživio njezino izdanje. Profesor Miroslav Beker preminuo je u prosincu 2002. godine, ostavivši iza sebe niz publikacija, znanstvenih radova, stručnih tekstova… i dvije engleske gramatike na dlanu.Moje poznanstvo s profesorom Bekerom bilo je relativno kratko – upoznali srno se surađujući na Engleskoj gramatici na dlanu II. U vrijeme kad je ta knjiga nastala, profesor Beker imao je, iako u mirovini i poznim godinama, životnu energiju i snagu koja se rijetko viđa. S velikom je ljubavlju stvarao knjigu, s iskrenim je žarom sudjelovao u svakom koraku. Na svakom je našem sastanku živo komentirao i predlagao, dodavao i oduzimao, l nakon izdanja knjige, s velikom je ljubavlju komentirao, primjećivao i bilježio pogreške, vlastite i tuđe, trudeći se da upravo vama, kojima će knjiga služiti, pruži što je više moguće.Profesor Beker u svojoj je karijeri otškolovao generacije studenata. Nikad nisam bila njegov službeni student. No, zahvaljujući mjesecima zajedničkog rada, danas se ubrajam među takve. Nadam da će ova knjiga vjerno prikazati njegov trud i ljubav koju je u nju uložio. Nadam se da bi bio zadovoljan, l želim vjerovati da će ono što je napisao naći puta do vas, te da će tako njegovo djelo nastaviti živjeti.mr. se. Neda Skakelja urednica

Pogledajte primjere prevoda na dlanu u rečenicama, slušajte izgovor i učite gramatiku." Steve Johnson MICROSOFT OFFICE EXCEL 2007 - Na dlanu. Načini isporuke dijele se u dvije osnovne kategorije: Slanje pošiljke na željenu adresu..

Načini isporuke dijele se u dvije osnovne kategorije: Slanje pošiljke na željenu adresu.. Isporuka dostavljačkom službom koja pokriva veći dio Hrvatske.Za mali dio hrvatskog teritorija koji nije pokriven uslugom dostavljačke službe (pojedini otoci) koriste se usluge Hrvatske pošte (troškovi za taj tip isporuke su 22 kn za iznose ... Engleska (eng.

POVEZANE KNJIGE