Ispovijest hodočasnika

Ispovijest hodočasnika - Arias, Juan | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Arias, Juan
DIMENZIJA
10,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Ispovijest hodočasnika.pdf
ISBN
6923394426360

OPIS

Razgovori-ispovijesti s Paulom Coelhom vođeni su u njegovom stanu u Rio de Janeiru, ponad očaravajuće plaže Copacabana. A tih dugih razgovora, Coelho je otvorio dušu i razotkrio, po prvi put, bolne trenutke svoje prošlosti, u kojoj je zavirio u ponor droge, crne magije i sotonizma, iskusio boravak u umobolnici, uhićenje i mućenje. Coelho nikad nije bio od onih što jednostavno prihvaćaju zadane društvene norme, oduvijek je tragao za nečim novim što ga je navelo da isproba sve dobro i sve loše što mu se našlo na putu. Kroz prijateljske i neusiljene razgovore s Juanom Ariasom izranja u punom sjaju skrivena i složena osobnost brazilskog pisca.

nastojao sam si predstaviti srce kako se ono nalazi na lijevoj strani prsiju i pažljivo sam slušao njegovo kucanje. To sam radio na početku pola sata, po nekoliko ... Juan Arias, Paulo Coelho: ISPOVIJEST HODOČASNIKA,VBZ, Zagreb, 2001.

Ali postoji neka interakcija između smještaja hodočasnika i onoga što će im Crkva ponuditi. Hoser je potvrdio da će u BiH stići, kao što je i najavljeno, koncem ožujka.

POVEZANE KNJIGE