Kraljica škole

Kraljica škole - Sheldon, Dyan | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sheldon, Dyan
DIMENZIJA
5,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Kraljica škole.pdf
ISBN
6886895321633

OPIS

Ispovijedi jedne tinejdžerice – primadone Ovaj je roman klasična priča ‘dobre’ cure protiv ‘zločestih’ cura, ali ispričana lepršavo, duhovito i živim tempom. Upoznajemo Loline rastavljene roditelje, posestre blizanke, školske učitelje i kolege, idemo s njom u New York te proživljavamo cijelu školsku godinu zajedno s njom. Ovo je lako i zabavno štivo za sve cure (ali i dečke koje zanima kako cure razmišljaju!) koje su ikada razmišljale o tome kakvi su zapravo dečki iz njihovih omiljenih bendova, kakva je razlika između malog i velikog grada, kako se može postati ‘glavna’ u školi i uopće što je važno u životu jedne tinedjžerice…

Natječaji. Zadruga PLEMKA ... Smokva,_kraljica_Dalmacije_ppt_(1).pptx (6.19 MB) [ Povratak | Ispiši članak | Pošalji prijatelju ] Osnovna škola "Žrnovnica" Hrvatskih velikana 41, HR-21251 Žrnovnica www.os-zrnovnica-st.skole.hr.

Opis - KRALJICA ŠKOLE. Sve što ću vam ispričati dogodilo se točno tako kako vam kažem, i pritom ne mislim samo na svakodnevne, dosadne stvari o školi, i mojoj obitelji, i takvim stvarima.

POVEZANE KNJIGE