Matareško odbrojavanje 1-2

Matareško odbrojavanje 1-2 - Ludlum, Robert | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ludlum, Robert
DIMENZIJA
3,74 MB
NAZIV DATOTEKE
Matareško odbrojavanje 1-2.pdf
ISBN
2202855088518

OPIS

Nakon dvadeset godina, kao avet, ponovno iskrsava Matarese… U bestseleru koji prijeti da će nadmašiti svog slavnog prethodnika. A s Matareseom uskrsavaju i davni likovi Ostarjeli ali krepki, unatoč godinama puni želje za borbom, da mu još jednom zakrenu vratom. Za što više nisu dovoljni samo snaga i lukavstvo. Jer sad Materese žeti zavladati svijetom na način razumljiv samo stručnjacima. Milijuni će ostati bez imetka. I jos mnogo više njih bez posla. Dok na kraju mnogi ne ostanu i bez života. Tražeći spas od Mataresea, koji je čitavu opaku tu igru i zaigrao. Perfidno, proračunato, odbrojavajući sekunde do svjetske dominacije. U svojoj se proračunatosti, međutim, u nečemu preračunao…

Surovo ovčje ali kozje mleko, kontrolirano pri pridelovalcu mleka, vsebuje največ 300.000 Chceš se technologicky podílet na vývoji ČSFD.cz?Pokud ovládáš Python a PHP, jsi zodpovědný a rád se učíš novým věcem, pak hledáme přímo tebe! 4. a,b су два скупа за које важи: a b 1,2,3,4,5,6,7 , a\b 1,5,6 и a b 3,4 .

Godina izdanja: 1999. Opis - MATAREŠKO ODBROJAVANJE (1/2) Nakon dvadeset godina, kao avet, ponovno iskrsava Matarese...

POVEZANE KNJIGE