Matematika bez suza

Matematika bez suza - Sharma, Mahesh C. prof. | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sharma, Mahesh C. prof.
DIMENZIJA
10,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Matematika bez suza.pdf
ISBN
1862214288847

OPIS

MATEMATIKA BEZ SUZA – Kako pomoći djetetu s teškoćama u učenju matematike„Oduševljena sam promjenama koje su se desile u mom razredu otkako primjenjujem pristupe dr. Sharme. Matematika je postala igra koje mojim prvašićima nikad dosta. Jeste li kad od svojih učenika čuli spontane uzvike „Joj! Pa to je sve lako! Učiteljice dajte nam neki težak zadatak!“ Ja to slušam skoro svakodnevno. Često mi kroz glavu prolazi misao: Da sam barem ovo znala na početku svog rada u nastavi. Individualni pristup svakom učeniku i izbor metoda pomoću Matematike bez suza je lak i jednostavan. Iz vlastitog iskustva znam da nam svima treba dublje razumijevanje naših učenika, novo nadahnuće i metodike da prenošenje znanja oblikujemo u igru. Matematika bez suza sadrži sve to i zato je od srca preporučujem svim svojim kolegama i roditeljima.“ Martina Petrina, učiteljica razredne nastave OŠ Vukovina, PŠ Bukevje

Tanja Djaković Matematika. Odsjek za razrednu nastavu METODIKA NASTAVE MATEMATIKE 2 20. Osnovna literatura: 1.

Sharma Predstojnik i izvršni dopredsjednik Cambridge koledža i ravnatelj Centra za učenje i podučavanje matematike, Mass., SAD sastavila i pripremila Ilona Posokhova OSTVARENJE Ispravno Te Ostvaruje U okviru naše nove rubrike MATEMATIKA BEZ SUZA, do sada je obrađeno više tema, kako da pomognete djetetu da zavoli matematiku, potom kako da uz pomoć edukativnih kompjuterskih igrica i mobilnih aplikacija, pokažete djetetu da je moguće istovremeno učiti, vježbati i zabavljati se. Nadam se da je nešto od ovih savjeta bilo od koristi.

POVEZANE KNJIGE