Prečice do oporavka slomljenog srca

Prečice do oporavka slomljenog srca - Lindenfield, Gael | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lindenfield, Gael
DIMENZIJA
6,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Prečice do oporavka slomljenog srca.pdf
ISBN
3062431605240

OPIS

Savjeti i strategije koje će vam promijeniti život Oporavak od slomljenog srca jedna je od najtežih bitaka kroz koju moramo proći… a često se od nas očekuje da ustanemo, pođemo na posao i izvršavamo svoje uobičajene obveze. U knjizi ugledna psihoterapeutkinja Gael Linderfield nudi mudre savjete o iscjeljivanju slomljenog srca, prevladavanju boli i kretanju u sretniji, bogatiji život – kao i o prihvaćanju nove veze koja će vas ispuniti…

Možete se otuđiti iz društva tako da prestanete izlaziti i prestanete odgovarati na telefonske pozive. Ukoliko ne dolazi do oporavka i normalizacije funkcija nakon 4-6 tjedana, potrebno je ponovno razmotriti dijagnozu. Tretman sindroma slomljenog srca uključuje podršku i njegu oboljelih.

Naravno, primarni su medicinski postupci za stabilizaciju srčanih funkcija - lijekovi za normalan rad srca te diuretici. Malo selfhelpa gospodo, 5 metoda za liječenje slomljenog srca Piše Mitch Daniels Osim gubitka bliske osobe, prekid je vrlo često najbolnija i najteža točka u našem životu, koja nas može dotući i emocionalno i fizički. Prečice do oporavka slomljenog srca 69,00 kn Oporavak od slomljenog srca jedna je od najtežih bitaka kroz koju moramo proći... a često se od nas očekuje da ustanemo, pođemo na posao i izvršavamo svoje uobičakene obveze. Prečice do oporavka slomljenog srca Akcija! 69,00 kn 48,00 kn Dodaj u košaricu Quick View; Samopouzdanje 129,00 kn Pročitaj više Quick View; Promjena i mogućnost izbora Kako odlučiti kada ne znate što učiniti PREČICE DO OPORAVKA SLOMLJENOG SRCA Oporavak od slomljenog srca jedna je od najtežih bitaka kroz koju moramo proći… a često se od nas očekuje da ustanemo, pođemo na posao i izvršavamo svoje uobičajene obveze.

POVEZANE KNJIGE