Prirodne znanosti

Prirodne znanosti - Farndon, John | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Farndon, John
DIMENZIJA
6,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Prirodne znanosti.pdf
ISBN
6543972349783

OPIS

Ako ste gladni činjenica, ovo je savršena baza podataka. Ako volite da vam se informacije posluže u malim zalogajima, uživat ćete u knjizi Tisuću stvari koje bi trebalo znati. Naći ćete 100 ilustriranih tema o prirodnim znanostimai, a svaka sadržava 10 ključnih činjenica.

Ustanove u sastavu: Academic Video Online. Vrsta baze: Baza audiovizualnih sadržaja Područja: Biomedicina i zdravstvo, Biotehničke znanosti, Društvene znanosti, Humanističke znanosti, Prirodne znanosti, Tehničke znanosti, Umjetničko područje Prirodne znanosti - kemija "Za istraživanje stereokemije organskih molekula i reakcija " profesor Prelog dobio je 1975.

u tadašnjem hotelu Deak (danas zgrada Doma sindikata Franjo Belulović) s ciljem promoviranja prirodnih znanosti, a ubrzo je proširio svoje djelatnosti i na druga područja, poput medicine i književnosti. Pronađeno 960 rečenice podudaranje izraz prirodne znanosti.Pronađeno u 11 ms.Prijevod sjećanja su stvorili čovjeka, već usklađeni na računalu, što bi moglo dovesti do pogreške. Oni dolaze iz mnogih izvora i ne provjeravaju.

POVEZANE KNJIGE