Rez kroz sve

Rez kroz sve - Rakusa, Ilma | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rakusa, Ilma
DIMENZIJA
11,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Rez kroz sve.pdf
ISBN
9405605002245

OPIS

Zbirka pjesama Rez kroz sve; Devedeset devetostiha čita se i kao popis tragova fiksiranih u jeziku. Riječ je tu «kao ruka, kao toplina, kao tango, kao zemlja i krajolik i domovina.» Stihom se ispisuje (ne)moć glasa i (ne)moć jezika , jukstaponira svijet stvarnog i mogućeg, ispituju granice individualnog – traži početak pada u sjećanje.

je specijalizirana tvrtka za bušenje i rezanje betona, rezanje i rušenje armirano betonskih konstrukcija, zidova od cigle i kamena. Naši iskusni djelatnici imaju tehničku stručnost u rukovanju modernom i vrhunskom opremom koja nam omogućuje izvršavanje svih vrsta narudžbi. Carski rez je kirurški postupak koji se koristi za porođaj kroz rez u trbuhu.

Glavna prednost mediolateralne epiziotomije je manja mogućnost oštećenja analnog sfinktera, a nedostaci su jača i dulja bolnost u poslije porođajnom razdoblju, dulje trajanje procesa zacjeljivanja i dispareunija (bolan snošaj). Kozmetski prihvatljiv bikini rez. Dio operacije do poroda djeteta, rekao je prof.

POVEZANE KNJIGE