Što dijete želi da roditelji znaju

Što dijete želi da roditelji znaju - Salk, Lee | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Salk, Lee
DIMENZIJA
9,51 MB
NAZIV DATOTEKE
Što dijete želi da roditelji znaju.pdf
ISBN
1009931774374

OPIS

Ovaj jedinstveni priručnik o razumijevanju želja i potreba djeteta u dobi kada ih dijete još ne može adekvatno izraziti, a i u odraslijoj dobi, napisao je istaknuti američki pedijatar, profesor psihologije i pedijatrije na Cornell medicinskom sveučilištu i direktor odjela dječje psihologije u Njujorškoj bolnici.

To je jedini način da natjera roditelje da shvate da nešto nije u redu i da provjere sve u vezi djeteta kako bi otkrili što ga smeta Svi roditelji su bili u situaciji da im djeca vrište ili viču i plaču ili sve troje ... Lee Salk - Što dijete želi da roditelji znaju Nakladnik: V.B.Z. Zagreb 1996.

Djeca znaju kada su i u kolikoj mjeri griješila, no isto tako znaju da su tijekom dana učinili i puno toga dobroga pa su frustrirana kad roditelji to ne primijete. Zato se uvijek radije fokusirajte na dobre stvari s kojima će naučiti prevladati one ... Prije nego što progovori djetetu su plač i vrištanje oblik komunikacije.

POVEZANE KNJIGE