Što učiniti kad dijete dobije lošu ocjenu

Što učiniti kad dijete dobije lošu ocjenu - Brdar, Ingrid | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brdar, Ingrid
DIMENZIJA
3,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Što učiniti kad dijete dobije lošu ocjenu.pdf
ISBN
4478392484157

OPIS

Knjiga je u prvom redu namijenjena roditeljima koji imaju djecu u osnovnoj školi. Međutim, i ostali roditelji mogu u njoj naći mnogo informacija o tome kako odgajati dijete da bi se uspješno suočavalo sa stresom zbog školskog neuspjeha. Knjiga također sadrži informacije o tome kako razvijati motivaciju i radne navike, kako pomoći djetetu da razvije smopoštovanje i pozitivnu sliku o sebi, koji stil odgoja odabrati te kada nagrađivati a kada kažnjavati dijete. Osim roditeljima knjiga može biti korisna i stručnjacima koji rade s djecom i roditeljima: školskim psiholozima, pedagozima, nastavnicima i odgajateljima. Kao odrasli ljudi dobro znamo što znači stres i učimo se živjeti s njim. No vjerojatno bi nam bilo lakše da su nas roditelji u djetinjstvu pripremili za djelotvornije suočavanje sa stresom.Dio informacija pruža ova knjiga koja je pisana s namjerom da čitateljima pruži saznanja do kojih je došla suvremena psihologija. Prikazani su i odgovori djece, roditelja i nastavnika koji su prikupljeni u istraživanju načina na koji se djeca suočavaju sa stresom zbog neuspjeha u školi. Odgovori djece pokazuju kako se ona osjećaju i kako razmišljaju. Svako dijete je svijet za sebe i sigurno je da “čudotvornih” recepata nema. Ipak, nadamo se da će knjiga mnogim roditeljima pomoći u trenutku kad se suoče sa neugodnim “Mama, tata, dobio sam jedan…”

Ti imaš petice iz svega što tvoj otac i ja smatramo važnim za život! Ti si poštena, od-govorna i neovisna. Osim toga, ti si divno ljudsko biće.

Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Što učiniti kad dijete dobije... Posjedovanje; Citiranje; Pošaljite e-poštom; Izvoz zapisa.

POVEZANE KNJIGE