Svjetlo na putu

Svjetlo na putu - Collins, Mabet | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Collins, Mabet
DIMENZIJA
9,44 MB
NAZIV DATOTEKE
Svjetlo na putu.pdf
ISBN
8921946032696

OPIS

Knjiga aforizama, zabilješki i komentara Svjetlo na putu bila je prvi put objavljena 1885. godine, od kada je doživjela brojna izdanja i prevedena na više jezika. Tekst tog nevelikog djela navodno potječe iz davnih vremena, od drevnog rukopisa napisanog na palminom listu, te zapravo predstavlja niz naputaka koje bi trebao slijediti svaki čovjek na putu duhovnog razvoja i dostizanja višeg stupnja svjesnosti. Isto tako, knjiga obuhvaća autoričine napomene i komentare objavljene u časopisu Lucifer 1887. i 1888. godine, tumačenja bazičnog teksta iz 1917., te kratki esej o Karmi koji je bio uključen u prvo izdanje.

jer je njegovo svjetlo sjaj istine. Krist je svjetlo, a svjetlo ne može zamračivati, može samo svijetliti, rasvjetljavati, objavljivati.

objavljuje Rezultate Natječaja za dodjelu donacija u 2020. godini U skladu s uvjetima Natječaja zaprimljeno je 1.017 prijava.

POVEZANE KNJIGE