Tibetanska knjiga o življenju i umiranju

Tibetanska knjiga o življenju i umiranju - Rinpoche, Sogyal | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rinpoche, Sogyal
DIMENZIJA
7,89 MB
NAZIV DATOTEKE
Tibetanska knjiga o življenju i umiranju.pdf
ISBN
9898284697112

OPIS

U Tibetanskoj knjizi življenja i umiranja budistički učitelj meditacije i međunarodni govornik Sogyal Rinpoche, prikazuje zajedno, prvi puta, pradavnu mudrost Tibeta s modernim istraživanjem o smrti i umiranju, i o prirodi svemira. Rinpoche pokazuje kakva je nada u smrti: kako možemo otići izvan dosega našega straha od smrti i promjena, razotkriti što u nama nadživljuje smrt i što je postojano. Predstavlja jasan nadahnjujući i kompletan uvod u primjenu meditacije, u karmu i ponovno rođenje, i u kušnje i nagrade na duhovnom putu.

Nauči umrijeti i naučit ćeš živjeti jer onaj koji nije naučio umrijeti, neće biti sposoban ... Duh um i tijelo. Najveći izbor kvalitetnih naslova iz područja osobnog razvoja, psihologije, duhovnosti, prirodnog zdravlja, drevne mudrosti Istoka i Zapada i svih onih tema koje podržavaju moć osobne transformacije i sretnije življenje. Tibetanska knjiga o življenju i umiranju / Sogyal Rinpoche ; 1998.

110,00 kn. Kupi! Čuda Ivana Pavla II Pavel Zuchniewichz.

POVEZANE KNJIGE