Udicom po Jadranu

Udicom po Jadranu - Benčić, Žarko | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Benčić, Žarko
DIMENZIJA
5,74 MB
NAZIV DATOTEKE
Udicom po Jadranu.pdf
ISBN
3169223274297

OPIS

Žarko Benčić, autor ove knjige, iako rođen u Zagrebu od djetinjstva druguje s morem i udicom. Sa šest godina ulovio je pred Selcima prvu ribu – oslića – i od tada više nije ispuštao udicu iz ruku, osim dok je nekoliko godina uz to bio i podvodni ribolovac, što mu je omogućilo da upozna život i običaje riba na dnu, a što je kasnije koristio u ribolovu i sada unio u ovu knjigu.Ova će knjiga biti vrlo korisna svima koji vole more, sportski ribolov i razne vrste udičarenja. Pomoći će im da dopune znanje klasičnog ribolova i da savladaju suvremeni način sportskog ribolova te da se podsjete na sve aspekte sportskog ribolova i njegove etike … Knjiga predstavlja abecedu svakom udičaru, a ujedno je i vodič po lovnim područjima Jadrana. Upoznaje nas sa specifičnostima vještine udičarenja kao sporta, rekreacije i razonode…

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! UDICOM PO JADRANU. Dobrodošli! Antikvarijat Mali Neboder koristi kolačiće koji omogućuju prikazivanje web stranice. Boje je na gornjem dijelu zelenkasto-modre, postrance sivo-srebrne uz uzdužne smeđe pruge po čitavom tijelu.

Zanima me upotreba recimo perlica i tako nekih stvari na primulama. Dali bi se mogle perlice recimo stavljati na primule na parangalu od krenei tako te stvari. Naslov: Udicom po Jadranu Izdavač: Dušević & Kršovnik, Rijeka Godina: 1999.

POVEZANE KNJIGE