Uvod u boga

Uvod u boga - Mlakar, Peter | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mlakar, Peter
DIMENZIJA
4,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Uvod u boga.pdf
ISBN
3290535422061

OPIS

PETER MLAKAR, rođen 1951. u Ljubljani, filozof, član NEUE SLOWENISCHE KUNST, ODJEL ZA ČISTU I PRAKTIČNU FILOZOFIJU; autor knjiga s područja filozofije i erotike: Spisi o nadnaravnem, Govori nemški naciji [Beč, Turia & Kant], Uvod v Boga, Hribi in doline; Mera in čut, Skrivnosti srca; tekstovi u NSK knjizi [AMOK PRESS, Los Angeles, u suradnji s GZH, Zagreb], različitim stranim i domaćim publikacijama; surađuje sa skupinom LAIBACH; sudjelovao u projektima 300 000 VERSCHIEDENE KRAWALLE [divizija LAIBACH KUNST], CD PETER, PARACELSUS; raznim projektima skupine IRWIN, NOVOG KOLEKTIVIZMA, GLEDALIŠČA NOORDUNG i nastupima NSK kao kolektiva; televizijske propovijedi na nacionalnoj TV, predavanja. Glavna područja istraživanja: klasične filozofske teme i njihove anomalije; pitanje o Bogu u povezanosti sa scientifiziranim, tehnologiziranim, kibernetiziranim svijetom; seksualnost i njezino značenje u odnosu spram Apsoluta i pojmom zla; teoontologija s psihoanalizom, metafizika s logičnim pozitivizmom, mistika sa znanošću. Ova knjiga sadrži eseje o Bogu i prodike koje je ovaj član Odjela za primijenjenju filozofiju NSK držao prije koncerata LEIBACHA i izložni IRWINA.

u Ljubljani, filozof, član NEUE SLOWENISCHE KUNST, ODJEL ZA ČISTU I PRAKTIČNU FILOZOFIJU; autor knjiga s područja filozofije i erotike: Spisi o nadnaravnem, Govori nemški naciji [Beč, Turia & Kant], Uvod v Boga, Hribi in doline; Mera in čut, Skrivnosti srca; tekstovi u NSK knjizi [AMOK PRESS, Los Angeles, u suradnji s GZH, Zagreb], različitim stranim i ... Uvod u Boga . Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000278886: Matična publikacija: Zašto je to tako, i zbog čega ispovijedanje trojedinog Boga ima toliko važnu ulogu u kršćanskoj vjeri objašnjava Gisbert Greshake u ovoj knjizi na vrlo dojmljiv i lako shvatljiv način, budući da ona predstavlja svojevrsni sažetak njegove ranije opsežne znanstvene studije o otajstvu trojedinog Boga. Uvod u Novu Poruku - Dobrodošli k Novoj Poruci od Boga.

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 8646 ... U Početku bijaše Riječ.

POVEZANE KNJIGE