Detoksikacija – priručnik

Detoksikacija – priručnik - Costantino, Maria | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Costantino, Maria
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Detoksikacija – priručnik.pdf
ISBN
9238203088783

OPIS

Zdravlje, opuštanje, njega, sklad Detoksikacija govori o različitim načinima na koje možete poboljšati svoje tjelesno, mentalno i emocionalno zdravlje kako biste s obnovljenom vitalnošću mogli udovoljavati sve većim zahtjevima svakodnevice. Zahvaljujući praktičnim, zabavnim, i povrh svega razumnim savjetima o prehrambenim navikama, tehnikama opuštanja i tjelovježbi ovo je savršeni priručnik koji će vas povesti k zdravom i zadovoljnom životu. U današnjem užurbanom, često stresnom okruženju veoma je lako prepustiti se nezdravom načinu života. Udovoljavanje potrebama poslodavaca, obitelji i prijatelja znači da se često mučimo kako bismo sve to uključili u naše mahnite živote. Onda uopće nije čudno da se mnogi od nas često osjećaju umorno, iscrpljeno i nezdravo. Dakle, što se može učiniti? Priručnik Detoksikacija govori o različitim načinima na koje možete poboljšati svoje tjelesno, mentalno i emocionalno zdravlje kako biste s obnovljenom vitalnošću mogli udovoljavati sve većim zahtjevima koji se pred vas postavljaju – i to sa smiješkom! Zahvaljujući praktičnim, zabavnim i, povrh svega, razumnim savjetima o prehrambenim navikama, tehnikama opuštanja, tjelovježbi i drugim postupcima pomoću kojih ćete se bolje osjećati i ljepše izgledati.

Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite. vezani članci. Za sve koji se nakon ugodnih blagdana želite riješiti dobivenih kilograma pripremila sam 3 savjeta za zdravo mršavljenje.

vezani članci. Za sve koji se nakon ugodnih blagdana želite riješiti dobivenih kilograma pripremila sam 3 savjeta za zdravo mršavljenje. Besplatni priručnik o zdravom mršavljenju koji uključuje i primjer tjednog jelovnika te vježbi za treniranje možete dobiti OVDJE.

POVEZANE KNJIGE