Detoksikacija – priručnik

Detoksikacija – priručnik - Costantino, Maria | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Costantino, Maria
DIMENZIJA
8,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Detoksikacija – priručnik.pdf
ISBN
2857304871163

OPIS

Zdravlje, opuštanje, njega, sklad Detoksikacija govori o različitim načinima na koje možete poboljšati svoje tjelesno, mentalno i emocionalno zdravlje kako biste s obnovljenom vitalnošću mogli udovoljavati sve većim zahtjevima svakodnevice. Zahvaljujući praktičnim, zabavnim, i povrh svega razumnim savjetima o prehrambenim navikama, tehnikama opuštanja i tjelovježbi ovo je savršeni priručnik koji će vas povesti k zdravom i zadovoljnom životu. U današnjem užurbanom, često stresnom okruženju veoma je lako prepustiti se nezdravom načinu života. Udovoljavanje potrebama poslodavaca, obitelji i prijatelja znači da se često mučimo kako bismo sve to uključili u naše mahnite živote. Onda uopće nije čudno da se mnogi od nas često osjećaju umorno, iscrpljeno i nezdravo. Dakle, što se može učiniti? Priručnik Detoksikacija govori o različitim načinima na koje možete poboljšati svoje tjelesno, mentalno i emocionalno zdravlje kako biste s obnovljenom vitalnošću mogli udovoljavati sve većim zahtjevima koji se pred vas postavljaju – i to sa smiješkom! Zahvaljujući praktičnim, zabavnim i, povrh svega, razumnim savjetima o prehrambenim navikama, tehnikama opuštanja, tjelovježbi i drugim postupcima pomoću kojih ćete se bolje osjećati i ljepše izgledati.

... Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima.

U naše doba detoksikacija je postala toliko popularna da se pojavilo mnoštvo takozvanih detox-dijeta koje tvrde da olakšavaju ... Detoksikacija organizma limunom Već je ranije spomenuto da je suština u načinu na kojem ćete biti na detoksu, ne samo šta unosite u svoj organizam. Limun je odnedavno prepoznatljiv kao voćka sa najvećom količinom minerala i vitamina, a jutarnja čaša sa vodom i limunom je nešto što se podrazumeva na vašoj trpezi. Ono što se činilo kao prolazno trend, uspjelo se zadržati kao zdrava navika, a to je detoksikacija organizma koja je postala ultimativna metoda čišćenja organizma i najbolja pomoć pri gubitku suvišnih kilograma.

POVEZANE KNJIGE