Hrvatska jela od mesa

Hrvatska jela od mesa - Šimonović, Bruno | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šimonović, Bruno
DIMENZIJA
8,55 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatska jela od mesa.pdf
ISBN
9217896828287

OPIS

HRVATSKA JELA OD MESA predstavljaju Vam 40 prepoznatljivih jela od mesa, od davnina prisutnih u hrvatskoj nacionalnoj kuhinji. Svako od navedenih mesnih jela u gastronomskom smislu izvorno prezentira našu zemlju jer smo ih brižljivo izabrali iz bogate ponude tradicionalne dalmatinske, istarsko-primorske, slavonske te zagrebačko-zagorske kuhinje. Recepti sadrže tekstualni i slikovni opis kako korak-po-korak ukusno pripremiti pojedino jelo. Ova se jela mogu pripremati u svakoj prigodi, bio to obiteljski ručak ili onaj slavljenički. Prateći naše recepte i fotografije, uvjereni smo, Vaše će gurmansko nepce i kulinarsko umijeće biti bogato nagrađeni. Dobar tek!

100%; Lazanje s piletinom Florentin. 100%; 85 mins; Cocktail mini kreker hamburgeri punjeni slaninom.

Budite upozoreni. Mislim juhe su super za ovo vrijeme, ali juha je predjelo, a ne glavno jelo", rekao je jedan od volontera za 24sata te dodao kako su zbog takvog praznog jela u svaku porciju stavili malo veću količinu mesa. Ubačen je i pečeni svinjski odrezak kojeg su priremili od svojih namirnica iz donacija. Dok se musaka peče, u zdjeli pomiješajte jaja s kiselim vrhnjem, dodajte mlijeko i malo posolite.

POVEZANE KNJIGE