Noćni vlak

Noćni vlak - Amis, Martin | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Amis, Martin
DIMENZIJA
4,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Noćni vlak.pdf
ISBN
2131114272738

OPIS

Noćni vlak kriminalistički je roman u čijim je središtu istraga naizgled nemotiviranog samoubojstva mlade astrofizičarke. Kroz istančanu studiju o samoubojstvu Amis progovara o najskrivenijim i najpotisnutijim ljudskim iskustvima, tjeskobama, praznini urbanog života, našoj zaštrašenosti pred beskonačnosti svemira… Martin Amis jedan je od najcjenjenijih suvremenih britanskih pisaca, poznat kao pisac urbanih satira i odličan pripovjedač virtuoznog stila.

Noćni vlak Split - Zagreb Splitski HSLS traži ostavku ministra i poziva na zajednički angažman da se linija održi. Na vrh.

Zbog osiguranja većeg broja mjesta za putnike tijekom epidemije bolesti COVID 19 neće voziti vagoni za spavanje ni vagoni za prijevoz automobila. Pretprodaja karata za sezonski noćni vlak do Hrvatske je počela. Ukupan kapacitet vlaka bit će 650 putnika u 15 vagona.

POVEZANE KNJIGE