Nova enciklopedija pasa

Nova enciklopedija pasa - Fogle, Bruce | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Fogle, Bruce
DIMENZIJA
4,31 MB
NAZIV DATOTEKE
Nova enciklopedija pasa.pdf
ISBN
3765820280577

OPIS

Napisao Bruce Fogle, najprodavaniji autor, stručnjak za ponašanje, veterinarsku njegu i školovanje pasa. Ovo obnovljeno i dopunjeno izdanje obuhvaća 420 pasmina i varijeteta, prikazuje njihovu povijest i upućuje kako uspješno voditi brigu o svom psu. Više od 1000 sjajnih fotografija koje prikazuju karakter odabranih pasmina u vanjskom okruženju. Tisućama godina je najbliži srodnik psa, vuk, slijedio primitivne skupine ljudi i hranio se ostacima njihove lovine. Međutim, kad su naši drevni preci počeli naseljavati polutrajne nastambe, u povijesti evolucije dogodilo se nešto izuzetno. Jedan inteligentni društveni mesojed odabrao je živjeti u neposrednoj blizini drugoga. Tako je započeo jedan silno plodan odnos koji još uvijek postoji. Toliko se često spominje, da se pretvorilo u otrcanu frazu, no prava je istina – pas je naš najbolji prijatelj. Bez njegove pomoći u čuvanju logorišta, pomaganja u lovu, čuvanja stada i vuče tereta, mi se vjerojatno ne bismo razvili na ovaj način.

LAROUSSE ENCIKLOPEDIJA PASA 2.000 din . Ultrazvucni rasterivac pasa zastita od ... Nova enciklopedija pasa : cjelovit slikovni priručnik Tekstualna građa, tiskana .

Više od 600 sjajnih fotografija koje prikazuju karakter odabranih pasmina u spoljnom okruženju. Slični proizvodi.

POVEZANE KNJIGE