Novi financijski poredak

Novi financijski poredak - Shiller, Robert | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Shiller, Robert
DIMENZIJA
10,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Novi financijski poredak.pdf
ISBN
7148549607965

OPIS

U Novom financijskom poretku Shiller nam kazuje kako inovacije u upravljanju rizikom mogu poboljšati živote ne samo bogatoj nego i siromašnoj i srednjoj klasi, štiteći nas od najozbiljnijih rizika s kojima se suočavamo. U ovoj se briljantnoj knjizi nalazi ponešto za svakoga. On predviđa kamo će ići financijska tržišta u nadolazećem stoljeću. Shiller je realni vizionar, ova će knjiga biti široko čitana i raspravljana. Ona predlaže lijek za situaciju koja vapi za liječenjem: živimo u doba velikoga materijalnog bogatstva, ali jednako tako velike ekonomske nesigurnosti. Robert J. Shiller je profesor ekonomije na Sveučilištu Yale. Autor je knjiga Market Volatility (1989.), Macro Markets (1993.) i Irrational Exuberance (2000.).

Godina izdanja: 2004. Opis "U Novom financijskom poretku Shiller nam kazuje kako inovacije u upravljanju rizikom mogu poboljšati živote ne samo bogatoj nego i siromašnoj i srednjoj klasi, štiteći nas od ... Eurospki lideri, okupljeni u Berlinu, zatražili su što brže uspostavljanje svjetskog sustava za temeljnu kontrolu financijskog poslovanja, u što između ostalog spada sustav za pravovremeno otkrivanje financijskih kriza, sankcioniranje zemalja koje po Financijska kriza iz 2008.

Dobrodošli na stranice Antikvarijata Biblos, Palmotićeva 28, Zagreb (križanje Palmotićeve i Đorđićeve ulice) Tjedan pred nama ključan je za budućnost financijskog sustava Amerike. Ne uspiju li tamošnji politički suparnici postići dogovor oko proračunske krize i praga zaduživanja, SAD-u prijeti pad u financijski ponor, a za sobom bi mogla povući i druga svjetska financijska tržišta. Hrvatska i Novi Svjetski Poredak /IV - dio/ Hrvatska i Novi Svjetski Poredak /IV-dio/ HRVATSKA I NOVI SVJETSKI POREDAK LOVCI NA GLAVE I SINDROM «ODLJEVA MOZGOVA» Nikako se ne moe nazvati slučajnoću činjenica da su svi procesi i globalni projekti namijenjeni Hrvatskoj organizacijski, financijski, trgovinski, Novi financijski poredak : rizik u 2 1.

POVEZANE KNJIGE