Pasje novelete

Pasje novelete - Smoje, Miljenko | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Smoje, Miljenko
DIMENZIJA
8,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Pasje novelete.pdf
ISBN
6060683993786

OPIS

Kratke priče poznatog splitskog novinara i humorista o zgodama njegova psa Šarka ovom se prigodom pojavljuju u izdanju “Marjan tiska” kao osma knjiga “Dalmatinske biblioteke”. Iako zabašurena u grubost izričaja, iz svakog dijaloga sa Šarkom iskri neskrivena ljubav prema njemu i Smoje ga tretira ne samo kao svog bliskog prijatelja nego i kao člana obitelji, pa kroz humoristične komentare raznih pojava, ljudi i događaja počesto dolazi do personifikacije i identifikacije – i on je poput svoga gospodara skitnica i fakin.

Najnoviji izvještaj: BiH ima 53 nova slučaja koron... (VIDEO) Olujno nevrijeme pogodilo Sarajevo: Snijeg... Smojine "Pasje novelete" u Adamićevu su izdanju posve nova knjiga.

MARC zapis - ID: 18169 ... Kupite knjigu Pasje novelete autora: Miljenko Smoje u nakladi Marjan tisak. Ukupno: 0 din Korpa je prazna. KNJIGE knjiga, knjige, knjižara, online prodaja knjiga, knjižare u zagrebu, vrt, gljive, online bookshop Series Pasje novelete Text Epub Stari kompanjo velikoga Miljenka Smoje možda je bio najpopularniji Dalmatinac pasjeg roda po čuvenju je bio što i drugi Bio je sasvim sigurno najobičniji Bio je tako jednostavno običan pas k tomu još križanac iz nimalo šampionskih familija kakvih nema mnogo Malo je naime običnih pasa koji su završili u l. Najboljša trgovina za pse in mačke, kjer smo sklenili, da na poličke uvrstimo le najboljše izdelke na trgu.

POVEZANE KNJIGE