Polemos 37, 38

Polemos 37, 38 Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Polemos 37, 38.pdf
ISBN
5562010572790

OPIS

Polemos je interdisciplinarni i multidisciplinarni časopis o različitim aspektima studija rata, mira i vojske u sociologijskoj, filozofskoj, antropologijskoj, ekonomskoj, demografskoj, medicinskoj, vojnopovijesnoj, politološkoj i drugoj znanstvenoj perspektivi. Časopis objavljuje radove hrvatskih i stranih autora o svim fenomenima povezanim s ratom, vojnoj organizaciji i ustanovama, civilno-vojnim odnosima, strategijskim problemima, međunarodnim i regionalnim obrambenim i sigurnosnim mehanizmima, te o povijesti ratovanja.

Polemos 38 … Polemos je interdisciplinarni i multidisciplinarni časopis o različitim aspektima studija rata, mira i vojske u sociologijskoj, filozofskoj, antropologijskoj, ekonomskoj, demografskoj, medicinskoj, vojnopovijesnoj, politološkoj i... Polemos izdaju zajedno Hrvatsko sociološko društvo i Izdavačka kuća Jesenski i Turk, oboje iz Zagreba, Hrvatska.Radi se o interdisciplinarnom i multidisciplinarnom akademskom časopisu koji pokriva različite aspekte sigurnosnih studija, ratnih istraživanja i vojske u njihovim sociološkim, psihološkim, antropološkim, filozofskim, ekonomskim, demografskim, medicinskim, političkim ... Povijest. Polemos su 1998.

by P.K. There are symbolisms within the natural creations which can not be noticed by the uninitiated.

POVEZANE KNJIGE