Predsjednik protiv predsjednika

Predsjednik protiv predsjednika - Tomac, Zdravko | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tomac, Zdravko
DIMENZIJA
4,78 MB
NAZIV DATOTEKE
Predsjednik protiv predsjednika.pdf
ISBN
1547787555866

OPIS

Današnji hrvatski predsjednik, uz pomoć mnogih medijskih i političkih poslušnika, već godinama vodi nesmiljena bitku protiv prvoga hrvatskoga predsjednika dr. Franje Tuđmana. To je, navodno, bitka između dvije političke doktrine. No, to je istodobno i bitka protiv čovjeka koji je već šest godina mrtav pa, naravno, ne može odgovoriti na sve to golemo mnoštvo krivotvorina i optužaba. Drugi hrvatski predsjednik, koji je dobio i drugi mandat, vrlo sustavno pokušava diskreditirati ne samo osobu prvoga hrvatskoga predsjednika nego i njegovu političku doktrinu. On nastoji dr. Tuđmana, istinskog državnika, velikana, utemeljitelja i obnovitelja hrvatske države, pretvoriti u diktatora i ratnog zločinca, ne bi li time okaljao djelo dr. Franje Tuđmana i izbrisao ga iz povijesnoga pamćenja hrvatskoga naroda…

Iz predsjednikova tima poručuju da s ničim ne treba žuriti jer mandat sadašnjem predsjedniku Vrhovnog ... Postupak imenovanja predsjednika Vrhovnog suda 22.01.2021 Izmjenama i dopunama Zakona o sudovima ("Narodne novine" br. 28/13., 33/15., 82/15., 82/16., 67/18., 126/19.

godine detaljnije je razrađen postupak izbora predsjednika Vrhovnog suda te je u postupak uvršteno raspisivanje javnog poziva za mjesto predsjednika Vrhovnog suda, kao i javna ... sessa nije jedini kandidat. Do ponoći rok za prijavu za predsjednika Vrhovnog suda, evo tko se prijavio.

POVEZANE KNJIGE