Sačmarice i druge lovačke puške – enciklopedija

Sačmarice i druge lovačke puške – enciklopedija - Hartnik, A.E. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hartnik, A.E.
DIMENZIJA
3,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Sačmarice i druge lovačke puške – enciklopedija.pdf
ISBN
5442922518831

OPIS

Vatreno oružje oduvijek je oduševljavalo ljude. Tijekom stoljeća puške su se koristile za ratovanje, lov i sport. Ova je enciklopedija istinski katalog modernih puška sačmarica.Činjenica da je autor ove knjige stručnjak za oružije, daje joj vjerodostojnost važnu svakom profesionalcu, vladinim službama te svima koji na bilo koji način dolaze u dodir sa vatrenim oružjem.Ova neizostavna enciklopedija sačmarica i drugog lovačkog oružja sastavljena je posebno za ljubitelje oružja, vlasnike oružja, sakupljače i vladine službe.

DiZbi.HAZU trenutno uključuje građu u sljedećim izvornim formatima: knjige, časopisi, kazališne cedulje, rukopisi, mikrofilmovi, note, fotografije, sadreni odljevi, medalje i plakete, umjetničke slike, arhitektonski nacrti i modeli, video. Back Početna Hobistika; Razno Sačmarice i druge lovačke puške: enciklopedija. Previous product.

Ovi brojevi pokazuju koliko se jednakih olovnih kugli datog prečnika cijevi (kalibra) mogu izliti od jedne funte olova. Za osobnu obranu služile su tzv. skraćene sačmarice, klasične lovačke puške s više ili manje skraćenim cijevima radi jednostavnijeg rukovanja.

POVEZANE KNJIGE