Vlastitim putem u raj

Vlastitim putem u raj - Leonhardt, David | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Leonhardt, David
DIMENZIJA
11,17 MB
NAZIV DATOTEKE
Vlastitim putem u raj.pdf
ISBN
5558865615621

OPIS

Naraštaji istraživača tragali su za njim. Filozofi su ga pokušavali definirati. Znanstvenici su s prezirom odmahivali rukom. Obični ljudi samo su željeli znati kako bi onamo stigli. Raj. Tajna sreće.Imam za vas i dobre i loše vijesti. Loša je vijest da ne postoji tajna sreće. Nema lozinke, nema skrivenih uputa za rukovanje, nema čarobnog napitka. Ne postoji stari mudrac koji sjedi na vrhu planine i samo čeka da dođete do njega i upitate ga: Učitelju, što je tajna sreće? Dobra je vijest da to nije važno – sreću i sami možete pronaći. Zapravo, sreću možete stvoriti. Upravo ovdje, na Zemlji, možete izgraditi vlastite Stepenice do Raja i uspeti se njima, a ova će vam knjiga u tome pomoći. Ovo je priručnik: da, priručnik za sretniji život. Korak po korak pruža vam upute za stvaranje sretnijeg života stjecanjem devet važnih navika. Ovo je znanstveno predavanje: u knjizi ćete pronaći znanost o sreći kojom se možete koristiti, a i više od toga. Ovo je knjiga pripovijesti: prepuna zanimljivih priča, tako da ćete uživati u čitanju. Zapravo, priče bi vas mogle toliko zanijeti da i ne shvatite koliko ste naučili. Ovo je kolačić sreće: vrlo VELIKI kolačić sreće, punjen djelićima mudrosti prenošene stoljećima. Neke su mudre izreke izmišljene upravo za ovu prigodu. Ovo je… Super knjiga: gdje biste inače mogli pronaći mješavinu samorazvoja, psihološke znanosti i zabave, sve umotano u golemi kolačić sreće? Prevela: Radha Rojc Belčec

Ide se vlastitim prijevozom. Staza „Malo bijegom malo dolom" je smještena na zapadnom dijelu općine Pakrac,manjim dijelom općine Lipik i Uljanik. Radila sam kratko u osiguranju, pomagala suprugu oko knjigovodstva, a kada su djeca konačno odrasla, odlučila sam učiniti nešto za sebe, završila školu za slastičarku, odradila praksu u jednom opatijskom hotelu i zatim krenula vlastitim putem - govori Anja Žulić.

Ukoliko se želite opustiti i uživati u suncu i moru, onda je ovo pravi izlet za vas. Jedriti ćemo uzduž zaljeva Vele Luke prije nego stignemo na naše odredište - otok Proizd.

POVEZANE KNJIGE