Volite li Dubrovnik?

Volite li Dubrovnik? - Novak, Slobodan Prosperov | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Novak, Slobodan Prosperov
DIMENZIJA
8,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Volite li Dubrovnik?.pdf
ISBN
9434717644079

OPIS

Knjiga ”Volite li Dubrovnik”, proizašla iz pera vrsnog književnog povjesničara Slobodana Prosperova Novaka i tiskana na hrvatskom, engleskom i francuskom jeziku, pravi je mali literarni dragulj s fotografijama u boji koji će hrvatskoj i svjetskoj javnosti dostojno predstaviti Dubrovnik. Kombinirajući erudiciju sa živom i osebujnom naracijom autor predstavlja znamenitosti Dubrovnika i okolice i vodi nas kroz zanimljivosti i najvažnije momente iz povijesti dubrovačke regije i književnosti

This plant from ancient times is immensely appreciated in Dubrovnik region because it poisoned generations of fishermen, peasants, but also Dubrovnik authorities. Older generations still remember the times between wars in which only rastika saved them from hunger. 17.

ova se knjiga mogla i nazvati 'Dubrovnik za početnike'. Slobodan Prosperov Novak i opet je složio knjigu koja se lako čita, i koja čitatelja, koji se možda prvi put susreće s ovim gradom, bilo samo putem knjige ili držeći je u ruci dok razgledava ... Autor predstavlja znamenitosti Dubrovnika i okolice... Dubrovnik je takav prizor i takva pojava, odakle god mu priđete.

POVEZANE KNJIGE