A što s djecom?

A što s djecom? - Blakeslee, Sandra | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Blakeslee, Sandra
DIMENZIJA
4,21 MB
NAZIV DATOTEKE
A što s djecom?.pdf
ISBN
4187928027852

OPIS

Odgoj djece prije, za vrijeme i nakon razvoda Tridesetogodišnje iskustvo poznate dječje psihologinje, dr. Wallerstein pretočeno je u savjete od neprocjenjive važnosti za roditelje koji se razvode i njihovu djecu. Kada je zaista pravi trenutak, je li nekad bolje pričekati, kako i kada reći djeci, kako ih odgajati nakon razvoda – to su samo neka pitanja na koja ćete dobiti konkretne, praktične odgovore, a koristit će vam dugi niz godina jer prati razvoj djece svih uzrasta do punoljetnosti te navodi probleme s kojima se možete susresti u različitim fazama nakon razvoda.

Imate li samo trunku kreativnost, ove ideje su stvorene za vas Uz malo mašte i par sastojaka, koje većina već ima kod kuće, zabavite svoju djecu ... A što s djecom? Odgoj djece prije, za vrijeme i nakon razvoda Redovna cijena: 145,00 kn: Popust: ... Odgovor na pitanje što s djecom koja kradu i lažu je tako očekivan, a opet urnebesan 6K. Jedan hrvatski portal objavio je članak sa savjetima roditeljima koji se nađu u situaciji da im dijete ukrade novac i laže.

Moraš se u potpunosti prilagoditi njima i takva putovanja često su naporna, no s druge strane ako volite putovati i to je svojevrsna avantura. Prodali su sve što su imali i otišli s djecom na putovanje oko svijeta: "Bila je to prilika koja se događa jednom u životu" Reakcije okoline na njihov plan bile su podijeljene - neki su mislili da sav trud oko karijere 'bacaju u vjetar', a drugi su bili uzbuđeni zbog njih. Što se to događa s našom djecom i u našem društvu u Studiju 4 govorila je dr. Polona Bencun Gumzej, liječnica i psihoterapeutkinja s dugogodišnjim iskustvom u radu s mladima i obiteljima.

POVEZANE KNJIGE