A što s djecom?

A što s djecom? - Blakeslee, Sandra | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Blakeslee, Sandra
DIMENZIJA
5,97 MB
NAZIV DATOTEKE
A što s djecom?.pdf
ISBN
4715192725489

OPIS

Odgoj djece prije, za vrijeme i nakon razvoda Tridesetogodišnje iskustvo poznate dječje psihologinje, dr. Wallerstein pretočeno je u savjete od neprocjenjive važnosti za roditelje koji se razvode i njihovu djecu. Kada je zaista pravi trenutak, je li nekad bolje pričekati, kako i kada reći djeci, kako ih odgajati nakon razvoda – to su samo neka pitanja na koja ćete dobiti konkretne, praktične odgovore, a koristit će vam dugi niz godina jer prati razvoj djece svih uzrasta do punoljetnosti te navodi probleme s kojima se možete susresti u različitim fazama nakon razvoda.

9:06. Štrajk u obrazovanju i znanosti nastavlja se i u srijedu, odlučeno je nakon što su u utorak poslijepodne čelnici Vertikale sindikata obrazovanja odbili Pismo namjere koje im je u utorak u ime Vlade ponudio ministar obrazovanja, znanosti i sporta Vedran Mornar. A ŠTO S DJECOM - odgoj djece prije, za vrijeme i nakon razvoda.

studenoga 2018. Foto: Guliver/Shutterstock klokanica postala U kišnim danima možeš zaboraviti na izlazak u park s mališanima.

POVEZANE KNJIGE