Brza gramatika – Francuski jezik

Brza gramatika – Francuski jezik PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,51 MB
NAZIV DATOTEKE
Brza gramatika – Francuski jezik.pdf
ISBN
5793906264530

OPIS

Interaktivna gramatika Interaktivna gramatika Vam omogućuje da usvojite i utvrdite gramatiku njemačkog jezika prateći 6 jednostavnih lekcija. Najvažnije osnove gramatike svladat ćete već za 30 sati. raznovrsne i zanimljive vježbe s zvučnim primjerima izgovora; informacije o kulturi i zemljama u kojima se njemački jezik govori; interaktivni rječnik s zvučnim primjerima izgovora; mogućnost snimanja vlastitog izgovora, te usporedbe sa izvornikom. Komplet sadrži: CDROM s programom za osobno računalo, priručnik za korisnika.

U Hrvatskoj izdaje udžbenike za osnovnu i srednju školu te PONS tečajeve stranih jezika. Također izdaje i zastupa časopis za mlade istraživače i pustolove National Geographic Junior po licenci američkog časopisa National Geographic Kids. Načini isporuke dijele se u dvije osnovne kategorije: Slanje pošiljke na željenu adresu..

(google nezna nista o ovome a da je beslpatno) Jeste da ih ima mnogo nepravilnih, ali ja pitam da li ima neko ko mozda ima to negde na hard disku, ili da mi da neko neki link gde ima da se skine gramatika uopsteno, hitno mi treba ... Udžbenički komplet za 3. i 4.

POVEZANE KNJIGE