Dečko! – knjižica na dar

Dečko! – knjižica na dar - Exley, Helen | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Exley, Helen
DIMENZIJA
9,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Dečko! – knjižica na dar.pdf
ISBN
2781716369715

OPIS

Takvo savršenstvo, takvo čudo. Toliko ushićenosti i zadivljenosti. On je obećanje novog svijeta, novog sna. Darujte knjižicu dečko! U čast divnog, svečanog događaja. U želji da bude ugodna za darivanje, kao i za primanje, svaka je knjižica pomno stvarana kao uistinu vrijedan dar. Veselo ilustrirane i moderno dizajnirane, s iskričavom naslovnicom, ovo su knjižice na dar nekome uistinu posebnom.

Područje: Popularna psihologija Uvez: Tvrdi uvez SKU: VBZ-166338 Kategorija: Popularna psihologija Oznaka: izreke Jezik: Hrvatski Biblioteka: Veble commerce Godina izdanja: 2006 Format: 11*11 Broj stranica: 92 Takvo savršenstvo, takvo čudo. Toliko ushićenosti i zadivljenosti.

Veselo ilustrirane i moderno dizajnirane, s iskričavom naslovnicom, ovo su knjižice na dar nekome uistinu posebnom. Način na koji se prema curi odnositi s ljubavlju i poštovanjem može zbuniti dosta muškaraca, no ne predajte se. Na pravom ste mjestu da postanete najbolji dečko na svijetu uz nekoliko naših savjeta.

POVEZANE KNJIGE