Dinamo svetinja

Dinamo svetinja - Podnar, Ozren | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Podnar, Ozren
DIMENZIJA
9,45 MB
NAZIV DATOTEKE
Dinamo svetinja.pdf
ISBN
2771679784807

OPIS

Sve što ste ikada željeli znati o nogometnom klubu Dinamo – povijest kluba: – što je Dinamo značio jučer i danas, – svi rezultati u prvenstvima, kupovima i eurokupovima, – svi igrači, strijelci i tablice, – Dinamovi treneri i predsjednici, – Dinamove šampionske momčadi, – više od 70 fotografija… Svjestan izvanrednih uvjeta u kojima Dinamo djeluje, snage momčadi i ambicija Mirka Barišića i Zdravka Mamića, od početka sam vjerovao u ostvarenje natjecateljskog cilja: osvajanja prvog mjesta. Bio sam sasvim siguran da ću s Dinamom osvojiti ovogodišnji naslov prvaka. Josip Kuže, iz predgovora knjige Što će biti s Dinamom idućih godina? Smatram da je ključ uspjeha što duže zadržati generaciju na okupu. Mi ne možemo preko noći stvoriti veliku ekipu dovođenjem vrhunskih igrača, ali to možemo nadoknaditi upornim kvalitetnim radom. Dražen Ladić, iz pogovora knjige

Svi igrači, strijelci i tablice, Dinamovi treneri i predsjednici, Dinamove šampionske momčadi, više od 70 fotografija… Bad Blue Boysi su 32. rođendan grupe, koja se kroz godine borila protiv sistema, represije i samovolje, odlučili provesti na ulici.

Cijena 29,00 kn Sve što ste ikada željeli znati o nogometnom klubu Dinamo - povijest kluba: - što je Dinamo značio jučer i danas, - svi rezultati u prvenstvima, kupovima i eurokupovima, - svi igrači, strijelci i... НЕ ДАМО СВЕТИЊЕ Не дамо Светиње, које славе Божије име, Не дамо Светиње, јер су наше од давнине, Не дамо Светиње, наши преци су их дигли, И са њима до Небеског Царства стигли. Свако бира ком ће Царству да се поклони, Да л ... Na zidiću na kome su stajali bio je ispisan veliki natpis „Dinamo-svetinja", a pod nogama su se videle i klupska majica Partizana i šal Crvene zvezde.

POVEZANE KNJIGE