Dječje zabave – mnogo izvrsnih recepata što ih djeca mogu sama pripremiti

Dječje zabave – mnogo izvrsnih recepata što ih djeca mogu sama pripremiti - Valenčić, Vesna (Prevoditelj) | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Valenčić, Vesna (Prevoditelj)
DIMENZIJA
7,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Dječje zabave – mnogo izvrsnih recepata što ih djeca mogu sama pripremiti.pdf
ISBN
7870124363779

OPIS

Mnogo izvrsnih recepata što ih djeca mogu sama pripremiti u kreativnom kuhanju Ova knjiga sadrži jednostavne, brze i, naravno, nevjerojatno zabavne recepte koji će boravak u kuhinji pretvoriti u jednu veliku zabavu. Tako je zabavno ako možete sami kuhati i peći! Ne samo skupljati ostatke po zdjeli, nego čarobno stvarati sve one slasne sitnice koje dolaze sa štednjaka i iz pećnice. Osim za rođendane i Božić, ima još mnogo drugih prilika kad možete pozvati prijatelje da vam pomognu pripremiti i pojesti ono što sami skuhate. U redu, krećemo, priprema, pozor, sad! Počnimo miksati!

Kad ovo nije dostupno, poslastica se kupuje u trgovini ili izrađuje po narudžbi. iznenađuje činjenica da se tijekom školske dobi mnoga djeca nekad željna znanja pretvore u mrzitelje učenja, kojima je škola i učenje križ koji svakodnevno nose i jedva čekaju da ga se riješe. Nije da ima samo 10 pravila koja će riješiti sve, no navest ćemo 10 značajnih i ne prekompliciranih ponašanja uz pomoć kojih roditelji mogu motivirati svoje dijete za učenje. Ne trebaju vam isključivo štapići cimeta da ih napravite, jedino što će tako napravljeni predivno mirisati.

Njegova mama može se sama ispeći ako ima kulinarski talent. Kad ovo nije dostupno, poslastica se kupuje u trgovini ili izrađuje po narudžbi. iznenađuje činjenica da se tijekom školske dobi mnoga djeca nekad željna znanja pretvore u mrzitelje učenja, kojima je škola i učenje križ koji svakodnevno nose i jedva čekaju da ga se riješe.

POVEZANE KNJIGE