Kako su moji roditelji zaboravili biti prijatelji

Kako su moji roditelji zaboravili biti prijatelji - Moore-Mallinos, Jennifer | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Moore-Mallinos, Jennifer
DIMENZIJA
3,31 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako su moji roditelji zaboravili biti prijatelji.pdf
ISBN
5465012718586

OPIS

Moji su roditelji bili dobri prijatelji i ja sam zbog toga bila jako sretna. Sve smo radili zajedno. No, stvari su se počele mijenjati. Moji su roditelji postali tužni i često su se svađali. Mislila sam da sam ja kriva što moji roditelji više nisu prijatelji… Slikovnica namijenjenih djeci, u kojoj se na primjeren način govori o stvarima i problemima koje je djeci teško riješiti, a ni roditelji i odgojitelji nisu uvijek sigurni kako pristupiti problemu. Uz ovu slikovnicu mnogo je lakše djetetu objasniti ovu tešku temu, koja ponekad zbunjuju i odrasle. Odraslima je posebno namijenjen dodatak za roditelje.

U trenutku kad se pali ... Popularni pjevač pozvao je Mostarce da izađu na izbore i podrže listu HDZ-a BiH koju nosi dr. Mario Kordić te, kako je naglasio Thompson, njegov prijatelj i suborac Antonio Braco Zelenika Mostarci će 20.

Sve smo radili zajedno. No, stvari su se počele mijenjati.

POVEZANE KNJIGE