Ljekovito i začinsko bilje

Ljekovito i začinsko bilje - McVicar, Jekka | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
McVicar, Jekka
DIMENZIJA
6,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljekovito i začinsko bilje.pdf
ISBN
4586877326034

OPIS

Ljekovito i začinsko bilje je priručnik koji obuhvaća više od tristo vrsta ljekovitog i začinskog bilja s naputcima o berbi i čuvanju svake biljke i više od dvjesto recepata sa savjetima za uporabu biljaka u kulinarstvu i kozmetici te za pripremanje i primjenu biljnih lijekova. Tekst obiluje brojnim preporukama i receptima za svakodnevnu i vrlo raznoliku primjenu opisanih biljaka te informacijama o načinu uzgoja, njege, sabiranja, čuvanja i uporabe ljekovitih i začinskih biljaka. Raznolikost je opisanih biljaka vrlo velika. To su uglavnom različite aromatične vrste biljaka, koje su od davnina poznate po svojim ljekovitim, kulinarskim, ali i drugim svojstvima. Velika prednost hrvatskog podneblja jest ta što mnoge ljekovite biljke čitatelji mogu lako nabaviti u vrtlarijama ili čak u prirodi kao samonikle, a njihovom primjerenom uporabom unose u organizam ljekovite tvari koje jačaju i čuvaju zdravlje.

Admin | 8 veljače, 2021. MELEM ZA ISPUCALE PETE Pete, naročito zimi, pucaju, a razlog je hladnoća i slaba cirkulacija.

2,221 likes. U našoj ponudi možete naći 100% prirodne, domaće i organske pripravke od pažljivo prikupljenih biljaka iz srca prirode ! Začinsko bilje je ljekovito i u obliku čaja ili čajnih mješavina.

POVEZANE KNJIGE