Mentalne mape u poslu

Mentalne mape u poslu - Buzan, Tony | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Buzan, Tony
DIMENZIJA
11,64 MB
NAZIV DATOTEKE
Mentalne mape u poslu.pdf
ISBN
3770605271772

OPIS

Kako biti najbolji u svom poslu U ovoj knjizi ćete doznati kako možete pronaći novi pristup rješavanju problema u svom poslu, sa što manje izgubljenog vremena, savršeno planirati, voditi svoj tim do uspjeha, uspješno izraditi prezentacije, rješavati nesuglasice između vaših zaposlenika i pronaći savršeno rješenje za ravnotežu u privatnom i profesionalnom životu. Školski sustavi i mnoge radne sredine prepoznaju, potiču i nagrađuju ukalupljene linearne sustave mišljenja, zaključivanja i odlučivanja. Nasuprot tome biti kreativan postaje imperativ u užurbanom poslovnom svijetu s ciljem što bržeg osmišljavanja i plasiranja novih proizvoda i usluga. Upotrebom mentalnih mapa pri bilježenju vlastitih i tuđih ideja potiče se kreativan način mišljenja i povezivanje činjenica u smislene cjeline što rezultira dobivanjem cjelokupne, šire slike o određenoj materiji i konkretnim problemima. Tvrtkama koje svoj razvoj i opstanak temelje na znanju zaposlenika, mentalne mape mogu poslužiti kao alat za stvaranje i širenje znanja unutar radne sredine.

(2004): Kako izrađivati mentalne mape: najnoviji alat za razmišljanje koji će promijeniti vaš život. Zagreb: Veble commerce Buzan, T.

stoljeća i osnovni alat menadžera u bilo kojem poslu. Lako se nauče, motiviraju za rad i potiču razvoj pojedinca i zajednice.

POVEZANE KNJIGE