Umijeće javnog nastupa

Umijeće javnog nastupa - Gottesman, Deb | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gottesman, Deb
DIMENZIJA
6,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Umijeće javnog nastupa.pdf
ISBN
8535940706523

OPIS

UMIJEĆE JAVNOG NASTUPA – osvojite govornicu koristeći se glumačkim vještinama Vjerojatno ste se oduvijek divili vještim i uvjerljivim govornicima. Možda ste im zavidjeli vjerujući da sami ne posjedujete takve sposobnosti. Ali, kao i većina vještina, i govorničko umijeće se može savladati. Sve što trebate je nešto vježbe, mnogo dobre volje i susret s tehnikama koje profesionalni glumci i govornici već odavno poznaju. Knjiga Umijeće javnog nastupa, nastala je kao rezultat profesionalnog i pedagoškog iskustva koje pretočeno u oblik priručnika može poslužiti potencijalnim govornicima svih profesija i u svim situacijama – od važnih poslovnih prezentacija do najobičnije zdravice. Ovaj priručnik je zabavna kombinacija anegdota, profesionalnih trikova i inspirativnih vježbi koje će vam pomoći da postanete uvjerljiviji za govornicom i da se konačno obračunate s tremom. UMIJEĆE JAVNOG NASTUPA nudi odgovore na pitanja kako: – odrediti, izabrati i postići ciljeve izlaganja – napisati dramatičan i upečatljiv govor – poslužiti se najdjelotvornijim vježbama – poboljšati kvalitetu glasa i držanja – naučiti tajne interpretacije – istražiti temu govora – i publiku – nadvladati strah od nastupa – stvoriti vezu između govornika i slušatelja Deb Gottesman i Buzz Mauro voditelji su škole Center Stage Communications u Washingtonu, D. C., specijaliziranog savjetovališta za poslovne ljude koji zbog potrebe za usavršavanjem javnog nastupa žele ovladati glumačkim tehnikama. Oni su i cijenjeni glumački pedagozi, osnivači kazališnog laboratorija gdje poučavaju početnike i iskusne kazališne umjetnike.

The art of public speaking contains a number of techniques and types of communication with whom speaker must manage. Therefore, successful speaker is credible, compelling, honest and prepared for performance.

No, bilo je i onih koji su uspjeli! I vi možete biti ... Umijeće javnog nastupa - 1. modul Ovladavanje tremom i uspješan javni nastup Edukacija je namijenjena kako osobama koje doživljavaju tremu , tako i osobama koje jednostavno žele osigurati izvrstan javni nastup uz unutrašnji osjećaj mira i optimalnu razinu uzbuđenja. Umijeće javnog nastupa.

POVEZANE KNJIGE