Hiperaktivni sanjari – bolji, lošiji, drugačiji

Hiperaktivni sanjari – bolji, lošiji, drugačiji - Ferek, Marko | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ferek, Marko
DIMENZIJA
5,29 MB
NAZIV DATOTEKE
Hiperaktivni sanjari – bolji, lošiji, drugačiji.pdf
ISBN
2441477052391

OPIS

Uspješnica “Hiperaktivni sanjari” prevedena je i izdana na tri jezika: hrvatskom, mađarskom i engleskom. Lijen i nepažljiv ili sanjar i inventor? Čine li te osobine jednu osobu? Knjiga Hiperaktivni sanjari bazirana je na predavanjima autora u kojoj okuplja svoje ideje i misli, a obuhvaća dijagnostiku, liječenje te važnost samopouzdanja u djece s karakteristikama ADHD-a. Odgovara nam na pitanje tko su hiperaktivni sanjari te kako se isprepliću maštovitost, emotivnost i istraživački duh sa nepažnjom, hiperaktivnošću i impulzivnošću. Knjiga progovara iskreno o osobnom iskustvu odrastanja kao djeteta čiji unutarnji ritam i misli nisu išli smjerom kojim je išao školski ritam. Od djeteta koje je skrivalo svoju osobnost i htjelo postati kao i drugi do osobe koja je spoznala svoj potencijal i oslobodila se očekivanja okoline, prihvatila svoju različitost i u tome pronašla neiscrpan dar. U posljednjem dijelu knjige autor preispituje društvo, obrazovanje, a kao temelj uspješnog i modernog društva postavlja prihvaćanje i korištenje različitosti pojedinaca. Otvorimo li svijet hiperaktivnih sanjara vidjeti ćemo zaigranost i kreativnost, emocije i odlučnost, ljude koji svojim pogledom na svijet nude nešto novo.

Community knowledge and beliefs about ADHD. Australian Educational and Developmental Psychologist, 27 (1), 20‐30. Hiperaktivni sanjari: drugačiji, lošiji, bolji: osvrt na ADHD - deficit pažnje-hiperaktivni poremećaj, Marko Ferek; Jednorozi su stvarni, Barbara Meinser Vitale: pristup učenju desnom hemisferom mozga Raspored zvona .

brekston Marko Ferek, autor knjige Hiperaktivni sanjari - bolji, lošiji, drugačiji, i osnivač Udruge Buđenje iz Zagreba, prvi puta u svom životu i karijeri je stigao u Hercegovinu, da bi u Emausu održao predavanje na temu ADHD u školi, te odgovarao na brojna pitanja u našoj punoj dvorani. Hiperaktivni Views. 3 years ago.

POVEZANE KNJIGE