Istina o ljepoti

Istina o ljepoti - James, Kat | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
James, Kat
DIMENZIJA
3,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Istina o ljepoti.pdf
ISBN
2908784452805

OPIS

Promijenite svoj izgled i život iznutra prema van Vodeća stručnjakinja za holističko zdravlje govori kako unaprijediti način života odbacivanjem toksičnih namirnica i proizvoda te agresivnih postupaka i uvođenjem prirodne kozmetike, zdrave hrane i dodataka prehrani. Na temelju vlastite transformacije ona pokazuje kako obnoviti tijelo i ozdraviti ga iznutra kako bi u zasjalo izvana. Uz korisne savjete i informacije o kozmetici i ljepoti ona daje i preporuke proizvoda koji omogućuju našem tijelu maksimalnu njegu, vitalnost i istinski prekrasan izgled. Neke od njezinih klijenata su i Sarah Jessice Parker i Kate Hudson.

Na temelju vlastite transformacije ona pokazuje kako obnoviti tijelo i ozdraviti ga iznutra kako bi u zasjal… 18 najčešćih mitova o ljepoti i njezi kože: Što je istina, a što obična laž? Nikolina Petan-22/02/2021 0. Toliko je kozmetičkih savjeta o zdravlju i ljepoti da vam se sigurno vrti u glavi.

Jer fizička ljepota nije puki fizički fakat: kad je to doista ljepota višeg reda, ona je jedan talenat. Talenat kao i svaki drugi.

POVEZANE KNJIGE