Management zaštite i sigurnosti

Management zaštite i sigurnosti - Delišimunović, Davor | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Delišimunović, Davor
DIMENZIJA
9,31 MB
NAZIV DATOTEKE
Management zaštite i sigurnosti.pdf
ISBN
8835305235377

OPIS

U kontaktima s predstavnicima hrvatskih banaka, osiguravatelja, ostalih značajnijih korisnika usluga zaštite, te samih zaštitara isticana je stalna potreba za izdavanjem stručne literature na temu zaštite i sigurnosti koja bi svojim opsegom obuhvatila univerzalna, svjetski prihvaćena pravila štićenja i poznate koncepte zaštite, te najsuvremenija tehnička sredstva i uređaje zaštite s praktičnom tehnologijom primjene.Nažalost, svi smo svjedoci, što pokazuju i današnje statistike, sve učestalijih i brutalnijih razbojništva u bankama, mjenjačnicama, poštama i drugim financijskim institucijama, te privatnim objektima, stanovima i poslovnim prostorima. Te su činjenice dodatno istakle potrebu za objavljivanjem knjige koja opisuje uspješne metode za smanjivanje ugrožavanja. Praktični primjeri štićenja pomoću jednostavnih metoda i tehničkih sredstava ukazuju da zaštitu treba promatrati kao mogućnost stvaranja financijskih ušteda, a ne samo kao opterećenje poslovanja. Naglasak je stavljen na preventivno djelovanje čijom dosljednom primjenom i prvenstveno zaštitom informacija možemo uspostaviti uz mala ulaganja optimalne mjere zaštite. Promišljanja o zaštiti i pravila štićenja istaknuta u ovoj knjizi zbog svoje su univerzalnosti primjenjiva na većinu financijskih institucija i drugih objekata koji se štite u Republici Hrvatskoj, imajući u vidu sve specifičnosti vremena i prostora u kojima je određene osobe, procese i njihovu imovinu potrebno štititi. Zbog jedinstvenog pristupa svakom štićenom objektu, poslovnom procesu i imovini, prilikom izrade prosudbe ugroženosti, posebna je pažnja posvećena najsuvremenijim uređajima tehničke zaštite koji se koriste u implementaciji sustava zaštite. Želimo napomenuti da su metodologije zaštite koje se u knjizi opisuju rezultat dugogodišnjeg praćenja razvoja zaštitarske djelatnosti u zemlji i svijetu, te osobnog iskustva autora knjige pri projektiranju, izvođenju i nadzoru najsloženijih projekata tehničke zaštite izvedenih u Republici Hrvatskoj. Knjiga sadrži svu aktualnost po pitanju usklađenosti s važećim zakonima i pravilnicima koji uređuju područje zaštitarske djelatnosti u našoj zemlji, te svjetski prihvaćene standarde u zaštiti osoba i imovine. Zbog sveobuhvatne tematike koja se obrađuje, knjiga je namijenjena svim subjektima koji su uključeni u poslove zaštite kao aktivni pružatelji usluga ili kao korisnici tih istih usluga. Banke i druge financijske institucije, osiguravatelji, zaštitari, voditelji unutarnjih zaštitarskih tvrtki i studenti na fakultetima, višim i srednjim školama mogu pronaći odgovore na svoja pitanja iz problematike zaštite i sigurnosti. Između ostalog, u knjizi se opisuju koncepti zaštite primjenjivi za privatne objekte, stanove i poslovne prostore, te sredstva zaštite koja se pri tome koriste. Iz tog je razloga preporučljiva svima koji su zainteresirani za kvalitetnu zaštitarsku uslugu.

godine i imate jedinstvenu priliku obrazovati se i pripremiti za tržište rada te postati stručnjak u području sigurnosti. Program će Vam ... Management i upravljanje (25) Marketing, PR i mediji (4) Moda, ljepota i sport (46) Neprofitne organizacije (2) Ostalo (603) Poljoprivreda (35) Pravo (5) Prodaja (maloprodaja - veleprodaja) (243) Promet i transport (258) Skladištenje i logistika (76) Strojarstvo i brodogradnja (52) Turizam i ugostiteljstvo (601) Zanatska zanimanja i ... zaštite Projekat u F BiH: počeo prije 17 godina (CARDS) Usvajanje Zakona o sistemu poboljšanja kvaliteta i sigurnosti i akreditacijama u zdravstvu u 2005.

47. Razvoj sustava upravljanja radnom uspješnosti u Hrvatskoj agenciji za malo gospodarstvo.

POVEZANE KNJIGE