Ples s mladom

Ples s mladom - Špišić, Davor | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Špišić, Davor
DIMENZIJA
9,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Ples s mladom.pdf
ISBN
9962418572308

OPIS

Napeti triler o događajima iz ’91 u Osijeku Novi roman Davora Špišića Ples s mladom, uznemirujuća obiteljska melodrama s istoka Hrvatske, zaista uključuje poznate a još uvijek nerazjašnjenje događaje iz 1991. Špišić je hrabro ispisao sagu o zločinu i kazni, pravdi i krivnji, jednu emotivnu storiju o praštanju u kojoj su događaji iz prošlosti jedne čitave regije kompozicijski spretno isprepleteni s obiteljskim panoptikumom. Ples s mladom je, dakle, višestruko slojevita priča koja ponire u iskonsko zlo, čiji autor vjeruje da dobro mora pobijediti, pa stoga i ispisuje melodramatsku potragu za srećom i opstankom obitelji, čiji junaci izgaraju od čežnje za ljubavlju. Istovremeno, Ples s mladom je energični i tvrdokuhani triler napisan na fonu očajničkog terorizma u kojem se crni humor utapa u atmosferi panonske depresije. Davor Špišić – rođen 1961. u Osijeku – dosada je objavio više knjiga drama, eseja i proze, a njegov prvi roman Koljivo posve je zasluženo osvojio V.B.Z.-ovu nagradu za najbolji neobjavljeni roman 2004. godine.

Read reviews from world's largest community for readers. PLES S MLADOM - davor špišić (19098) - Novi roman Davora Špišića Ples s mladom, uznemirujuća obiteljska melodrama s istoka Hrvatske, zaista uključuje poznate a još uvijek nerazjašnjenje događaje iz 1991. Špišić je hrabro ispisao sagu o ... 'Ples s mladom' je, dakle, višestruko slojevita priča koja ponire u iskonsko zlo, čiji autor vjeruje da dobro mora pobijediti, pa stoga i ispisuje melodramatsku potragu za srećom i opstankom obitelji, čiji junaci izgaraju od čežnje za ljubavlju. «Ples s mladom», tako, nije ispao višeslojan roman u pravom smislu riječi, već roman u kojem se, tematski i žanrovski, miksa mnogo toga, ali i ne razvija mnogo dalje od površnosti.

Istovremeno, "Ples s mladom" je energični i tvrdokuhani triler napisan na fonu očajničkog ... Istovremeno, "Ples s mladom" je energični i tvrdokuhani triler napisan na fonu očajničkog terorizma u kojem se crni humor utapa u atmosferi panonske depresije. Davor Špišić - rođen 1961.

POVEZANE KNJIGE