Psihičke posljedice traume

Psihičke posljedice traume - Lončar, Mladen Henigsberg, Neven isur. | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lončar, Mladen Henigsberg, Neven isur.
DIMENZIJA
12,70 MB
NAZIV DATOTEKE
Psihičke posljedice traume.pdf
ISBN
5078319283633

OPIS

Urednici ove knjige su skupili vrijedne priloge svjetski poznatih stručnjaka i vodećih stručnjaka u Hrvatskoj o različitim aspektima PTSP-a. Ti nam prilozi omogućuju da se upoznamo sa situacijom u svijetu i sa znanstvenim radovima o PTSP-u u različitim zemljama, da čitamo o iskustvima u Hrvatskoj i da učimo o metodama liječenja i o drugim oblicima pomoći bolesnicima u njihovoj sredini. Ovaj vrijedan udžbenik će zasigurno naći široku primjenu u Hrvatskoj i pomoći će ne samo stručnjacima na području duševnoga zdravlja nego i svi oni koji mogu pomoći bolesnicima koji pate od PTSP-a, koristeći se preporukama i znanjem opisanim u ovoj knjizi.

EndNote RefMan (RIS) MARC MARCXML +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 1179 ... MJESEC dana nakon potresa psihološke traume postupno se smiruju, ali će trebati proći još nekoliko mjeseci da se vide pravi razmjeri psihičkih poteškoća koje su zaostale, rekla je Marina Kovač, koordinatorica za psihološku pomoć na stradalom području i ravnateljica Neuropsihijatrijske bolnice Dr.

Mladen Lončar, Neven Henigsberg. Urednici ove knjige skupili su vrijedne priloge svjetski poznatih stručnjaka i vodećih stručnjaka u Hrvatskoj o različitim aspektima PTSP-a.

POVEZANE KNJIGE