Suhoziđe

Suhoziđe - Ljubetić, Jerko | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ljubetić, Jerko
DIMENZIJA
6,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Suhoziđe.pdf
ISBN
7625674446145

OPIS

Iskrcao se na mulu. Obala se zaljulja pod njegovim nogama; zbacit će ga sa svoje hrptenjače kao konj, ritnuvši se kopitima, nepoznata jahača iz sedla – u jarko izbistreno nebo s kolor-razglednice (kadar zatvaraju gomoljasti oblaci koji bježe iznad oštro isfokusiranih palminih grana), nadvisuje crvene, rijetkom mahovinom premazane krovove zbijenih kuća (sjene se poput stjenica usvrdale u kvadrate hrapavih pročelja tražeći zaklon od kosa svjetla sa zapada; dooolje – u prazninu želudca (neke su žene dušu izbacile preko brodske ograde), u rupe od izvađenih prstaca, zacrnjene na obalnom kamenu gazom mora. Gladan će skupljati ostatke s unutarnje strane stjenke ljušture slomljenih školjkaša, slankastogorkokiselasta sluz penje mu se uz cijev jednjaka; zamućuje se more u luci iz ždrijela kanalizacije….

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Županija Odriješili kesu Za turističku valorizaciju Tvrđave sv. Nikole i zaštitu suhozida u županiji država dala 4, 4 milijuna kuna Piše Šibenski.hr Odlukom Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije odobrena su sredstva za financiranje dvaju projekata na području Šibensko-kninske županije.

Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Šibensko područje je kraj s najviše suhozida na kopnu Šibensko suhoziđe - vrijedna baština bez ikakve zaštite. Učitaj više.

POVEZANE KNJIGE