Tko doista vlada svijetom?

Tko doista vlada svijetom? - Burnett, Thom | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Burnett, Thom
DIMENZIJA
4,80 MB
NAZIV DATOTEKE
Tko doista vlada svijetom?.pdf
ISBN
7630735587636

OPIS

Ova knjiga govori o zavjerama u svakodnevnom životu, skrivenima i onima ne tako skrivenima. Istražuje odnos između globalizacije i demokracije i propituje tko ima zadnju riječ u sve ogorčenijoj i krvavijoj bitki za premoć. Između ostaloga, istražili smo ulogu stranih korporacija i zakonodavstvo raznih zemalja o zapošljavanju, kao i ulogu koju su odigrale obavještajne i policijske birokracije pri pojavi Al-Qaide, koju su iznjedrili mudžahedini, uz potporu CIA-e. Istraženi su i preispitani utjecaj medija, moć države da potisne građanska prava, te prava vrijednost novca. Zaključci do kojih smo došli u knjizi Tko doista vlada svijetom? možda će neke ljude šokirati – posebice one, koji bezrezervno vjeruju u demokraciju – no ti će zaključci na sve ostaviti snažan dojam.

Informacije iz ove knjige zasigurno će ostaviti snažan dojam na svakog čitatelja, pogovoto onog koji bezrezervno vjeruje u demokraciju. Svijet je u neredu - konstantno traju ratovi, stvari su postale preskupe i prosječna osoba vodi svakodnevnu borbu ... Tko vlada svijetom i zašto je ubijen Ivan Pavao I.? Autor: Karlo Poljak Petak, 05.

255 stranica. Ova knjiga govori o zavjerama u svakodnevnom životu, skrivenima i onima ne tako skrivenima. Ne možemo steći realističnu sliku o tome tko vlada svijetom i istodobno zanemarivati 'gospodare čovječanstva', kako ih je nazvao Adam Smith: u njegovo doba to su bili engleski trgovci i vlasnici manufaktura.

POVEZANE KNJIGE