Windows vista za neupućene

Windows vista za neupućene - Rathbone, Andy | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rathbone, Andy
DIMENZIJA
10,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Windows vista za neupućene.pdf
ISBN
5642091640457

OPIS

Podesite Vistu prema svojim potrebama i naterajte da radi za vasDobro došli u Windows Vista za neupućene, najprodavaniju knjigu o Windows Visti u svetu! Popularnost ove knjige verovatno se zasniva na jednostavnoj činjenici: neki ljudi žele da budu maheri za Windows. Obožavaju da rade sa okvirima za dijaloge. Sede ispred svojih računara i nasumice pritiskaju tastere na tastaturi, nadajući se da će naleteti na neku skrivenu mogućnost koja nije pomenuta u dokumentaciji. Uče napamet nizove računarskih komandi dok peru kosu. Neki vise i ne peru kosu – samo sede ispred monitora. A vi? Za vas je sigurno – niste glupi. Ali, niste ni opčinjeni Windowsom i računarima. Samo želite da završite posao, odete na vreme kući i radite nešto važnije. Nemate nameru da spavate na poslu i u tome nema ništa loše. Znači, ova knjiga je baš za vas. Ona vas neće pretvoriti u eksperta za Windows, ali ćete iz nje saznati mnoštvo korisnih informacija. Umesto da postanete stručnjak za Windows Vistu, znaćete dovoljno da se brzo snađete i efikasno obavite posao uz minimalan napor, tako da ćete moći da se posvetite prijatnijim stvarima u životu.

Da biste naučili kako sve one ... Windows Vista za neupućene. Cena: 611 din.

Težina: 536 g. Opis: Windows 7 sadrži obilje funkcija, alatki i prečica koje pojednostavljuju život svim njegovim korisnicima.

POVEZANE KNJIGE