Banana Split

Banana Split - Giljanović, Željana | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Giljanović, Željana
DIMENZIJA
10,72 MB
NAZIV DATOTEKE
Banana Split.pdf
ISBN
9455883746619

OPIS

Je li ovaj roman chick lit? Nije, ali i jest!Sudeći prema jezičnim bravurama, vrckavim dijalozima i sprdanju s politikom jezičnog puritanizma te duhovitim, a počesto i ciničnim opservacijama muško-ženskih odnosa, čini se da je roman ‘Banana Split’ bilo jednako zabavno pisati kao što ga je zabavno čitati. A to je više nego dobra preporuka! Miroslav Kirin, književnik Ovakvu se literaturu nužno i neoriginalno uspoređuje sa serijom ‘Seks i grad’. A usporedba u slučaju ‘Banane Split’ stoji samo utoliko što u ovom romanu ima seksa i grada. Odnosno, o seksu piše prava gradska cura pa je i rezultat prvi domaći ženski roman u kojem britke junakinje ne razgovaraju i ne ponašaju se kao – u knjigama…Arsen Oremović, Večernji list Je li ovaj roman chick lit? Nije, ali i jest! Junakinje romana – Karla, Lola i Sara – jesu zgodne, ali ne vrte torbicama Gucci. Idu u Avenue Mall i slušaju jazz. Obrazovane, uspješne, i nervozne, pogotovo ako su im frizure loše. Vole cipele i knjige. Pa tko bi im, molim vas, odolio?!Dr. Vladislav Sekulić

What we do. How we do it. Ima¹ Banana Split, Banana Trogir, Banana Hvar...

There are many variations, but the classic banana split is made with three scoops of ice cream (one each of vanilla , chocolate , and strawberry ) served between the split banana. Banana Split ( 2018) Banana Split. R | 1h 28min | Comedy | 27 March 2020 (USA) 2:14 | Trailer.

POVEZANE KNJIGE