Bolesti biljaka i štetočine – stručnjak za vrt

Bolesti biljaka i štetočine – stručnjak za vrt - Squire, David | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Squire, David
DIMENZIJA
12,99 MB
NAZIV DATOTEKE
Bolesti biljaka i štetočine – stručnjak za vrt.pdf
ISBN
1299329836159

OPIS

Ako ostanu nezamijećeni, bolesti i štetočine u vašem vrtu mogu stvoriti poprilično problema, a pogotovo tamo gdje rastu slične biljne vrste. Ova bogato ilustrirana knjiga koja se jednostavno koristi pomoći će vam da prepoznate bolesti i štetočine te vam dati savjet koje je zaštitne mjere potrebno poduzeti i to s naglaskom na nekemijske metode. Stručni savjeti o bolestima biljaka i štetočinama. Knjiga je prepuna praktičnih informacija o problemima koji se mogu pojaviti kod različitih grupa biljaka – od povrća do vrtnog cvijeća, orhideja i vodenih biljaka. Sadrži i pregled korisnih insekata i drugih životinjskih vrsta.

Ovdje ćete pronaći odgovore na Vaša pitanja,potrebna je samo registracija, zelimo vam prijatan boravak na nasem forumu.. Za ljeto su karakteristične visoke temperature i dugotrajno sušno razdoblje, što za sobom povlači redovito zalijevanje biljaka, isto kao i prihranu i zaštitu bilja od mnogih bolesti i štetnika. Zalijevanje biljaka u vrtu ljeti.

To su homogeni usjevi koji uzrokuju da se infekcije, koje imaju izvrsne uvjete za rast, brzo šire. Prilikom sadnje biljaka odaberite one koji su dobro prilagođeni vrtnom staništu, tj.

POVEZANE KNJIGE