Dobro jutro, Hrvatska

Dobro jutro, Hrvatska - Šimić, Tanja | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šimić, Tanja
DIMENZIJA
12,60 MB
NAZIV DATOTEKE
Dobro jutro, Hrvatska.pdf
ISBN
1405979386459

OPIS

Slasne priče iz televizijskog lonca! Voditelji popularne TV emisije predstavljaju svoje kulinarske filozofije, omiljene recepte, kuhare i restorane. Dobar tek, Hrvatska! Kuharica Dobro jutro, Hrvatska svojevrsna je kulinarska antologija, a njeni izbornici voditelji su popularne TV emisije uz čija smo lica u proteklih petnaest godina započinjali dan, ali i kreirali dnevne jelovnike. Željka Fattorini, Drago Celizić, Blaženka Leib, Davor Meštrović, Suzana Pardačer, Mirko Fodor i Karmela Vukov Colić u ovoj nas knjizi vode diljem gastro-Hrvatske, otkrivajući nam tajne svojih kuhinja, ali i predstavljajući recepte i kuhare koji su pripremili neka od najslasnijih jela ikada prikazanih na televiziji. Od Slavonije do Dalmacije, od Zagorja do Istre, od tradicionalnih jela do egzotike… ova je kuharica vodič koji morate imati.

Prethodno je u petak imala generalnu probu s Mirkom Fodorom. Povodom svoje prve emisije, objavila je fotografiju na Instagramu Glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica (31) pridružila se ekipi HRT-a u emisiji 'Dobro ... Hrvatska radiotelevizija Voditeljica Maja Ciglenečki oprostila se od gledatelja i publike HTV-ove emisije "Dobro jutro, Hrvatska".

cookies) kako bi Vam pružio bolje korisničko iskustvo o čemu više možete pročitati OVDJE.Ako ne želite dopustiti da HRT na vaše računalo upisuje kolačiće, možete to spriječiti postavkama Vašega internetskog preglednika. Dobro jutro, Hrvatska - Nakon jutra uz HRT bit ćete spremni za novi dan! - Pogledajte video i opis za film Dobro jutro, Hrvatska (Dobro jutro Hrvatska) HRT koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi Vam pružio bolje korisničko iskustvo o čemu više možete pročitati OVDJE.Ako ne želite dopustiti da HRT na vaše računalo upisuje kolačiće, možete to spriječiti postavkama Vašega internetskog preglednika. No unatoč brojnim promjenama u našim životima, "Dobro jutro, Hrvatska" svakodnevno i dalje emitira tri sata i 20 minuta programa uživo, a gledanost emisije porasla je do 7,6 posto.

POVEZANE KNJIGE