Drveće – vodič kroz prirodu

Drveće – vodič kroz prirodu - Dreyer, Eva | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dreyer, Eva
DIMENZIJA
4,64 MB
NAZIV DATOTEKE
Drveće – vodič kroz prirodu.pdf
ISBN
5173116405724

OPIS

Sigurno i lako prepoznavanje uz iscrpan opis i bogate ilustracijePomoću ovog vodiča kroz prirodu jasno se mogu prepoznati 192 vrste drveća i grmlja. Čak i onaj tko nikada nije pokušao prepoznati drvenastu biljku, jednostavno će i sigurno doći do cilja. Ovim širokim izborom obuhvaćene su sve srednjoeuropske vrste. Osim toga, moguće je određivanje mnogih ukrasnih grmova i drveća koji se koriste u parkovima i vrtovima iz dalekih zemalja. Pored imena, obilježja, staništa, rasprostranjenosti, načina rasta i detaljnih podataka o cvatu, glavni tekst često nudi iznenađujuće podatke iz života drveća i našeg zajedničkog života s njima. Kako bi lako mogli prepoznati i najvažnije vrste u zemljama koje posjećujete za vrijeme odmora pomoći će vam i šest tablica u boji od 206. stranice pa nadalje.

Napetost i razdražljivost možete da umanjite i tako što ćete se prisloniti uz drvo leđima i dodirivati ga dlanovima Prema starim zapisima, još u davna vremena devojke su "sakupljale" pozitivnu energiju od breze da bi im udaja bila uspešna i život srećan, trudnice su ... Šume i drveće u starih naroda - mitovi i stvarnost Stari su narodi, poput Slavena, Kelta, Gala, pa i Rimljana i Grka, jako cijenili šume, stabla i prirodu. Poseban su odnos izgradili prema stablima i bilju, vjerujući da šume imaju čarobne moći, koristeći pojedine vrste drveća u liječenju, štiteći hrastove šume kao stanište boga ... vodiČ kroz prirodne lijekove U našim životima ima mjesta i za alopatsku i za alternativnu medicinu.

Ključna reč: Vodič kroz prirodu - Lekovito bilje. Komentari čitalaca Ostavite KOMENTAR.

POVEZANE KNJIGE