Magle Avalona – Uzvišena kraljica knjiga II

Magle Avalona – Uzvišena kraljica knjiga II - Zimmer Bradley, Marion | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zimmer Bradley, Marion
DIMENZIJA
11,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Magle Avalona – Uzvišena kraljica knjiga II.pdf
ISBN
9352725247246

OPIS

Napokon objavljujemo najpoznatije djelo Marion Zimmer Bradley! Čarobna je to legenda o Arthuru (Artusu), kralju Brita u 5. stoljeću, oživljena kroz oči i život žene koja je držala uzde vlasti s druge strane prijestolja. Morgaine je Arthurova polusestra i visoka svećenica u opjevanoj zemlji Avalonu, u kojoj vladaju žene kao stvarateljice života i čuvarice znanja. Za Morgaine, sve je podređeno jednome htijenju: istrgnuti Britaniju iz zagrljaja kršćanstva – nove religije u kojoj su žene nositeljice Istočnoga grijeha – i vratiti je na put obožavanja Božice Majke. Čestita i voljena kraljica Gwynhefar razapeta je između obveza prema svome kralju i novome kršćanskome Bogu te svoje strasti prema vatrenom Lancelotu. MAGLE AVALONA, četiri knjige (Vladarica magije, Uzvišena kraljica, Kralj Jelen, Zarobljenik u hrastu) s ukupno oko 1100 stranica iz kojih oživljeni mit čarobno teče u nas. “Najčudesnije prepričana saga o legendarnom kralju Artusu što sam je ikad čitao. Jednostavno neodoljiva.” -Isaac Asimov

72,00 knjiga nije dostupna Obavijesti me. 5 stars 4 stars 3 stars 2 stars 1 star.

"Najčudesnije prepričana saga o legendarnom kralju Artusu što sam je ikad čitao. MAGLE AVALONA, četiri knjige (Vladarica magije; Uzvišena kraljica; Kralj Jelen; Zarobljenik u hrastu) s ukupno oko 1100 stranica iz kojih oživljeni mit čarobno teče u nas. "Najčudesnije prepričana saga o legendarnom kralju Artusu što sam je ikad čitao. Ključna reč: Magle Avalona: Uzvišena kraljica (2.

POVEZANE KNJIGE