Misliti na Javi

Misliti na Javi - Eckel, Bruce | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Eckel, Bruce
DIMENZIJA
8,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Misliti na Javi.pdf
ISBN
7408108881520

OPIS

Fundamentalna knjiga o objektno orijentisanom programiranju na jeziku World Wide Weba – Javi. Obuhvata sve – od osnova sintakse do najnaprednijih mogućnosti Jave (distribuirana obrada, izrada grafičkih okruženja i višenitno programiranje). Čitljiv stil Brusa Ekela i kratki, konkretni primeri razjašnjavanju čak i najzamršenije koncepte. – Samo Java 2! – Namenjeno i početnicima i iskusnim programerima. – Prvo izdanje ove knjige obrađuje Javu 1; možete ga preuzeti sa adrese www.BruceEckel.com. – Objašnjava programski jezik Java, a ne mehanizme izvršavanja koji zavise od platforme. – Temeljno obrađuje osnove i prikazuje napredne teme. – Preko 300 programa, preko 15000 redova koda. – Izvorni kôd se može preuzeti sa Weba. – Objašnjava principe objektno orijentisanog programiranja i način na koji se oni realizuju u Javi. – Knjiga se redovno ažurira; ažurirane delove teksta možete preuzeti sa Weba. – Više od 15 sati audio zapisa predavanja Brusa Ekela dostupno na Mreži. – Brus Ekel organizuje i seminare. Pogledajte plan seminara na adresi www.BruceEckel.com.

Bruce Eckel MindVievv, Inc., p re d s e d n ik Preveo Miljenko uur. P R E N T IC E H ALL M isliti na Javi, prevod etv rto g izdanja G lavn i u re d n ik R e d a k to ri T ehniki u re d n ik L e k to r i k o re k to r R ealizacija k o ric a P relom tek sta i o b r a d a slika O lg a M ila n k o Stela Spasi S n ean a B iseni S an ja Tasi Vesna u k i N ... Opis Knjiga Misliti na Javi izazvala je veliko oduševljenje programera širom sveta zahvaljujući izuzetnoj jasnoći, pažljivoj organizaciji i kratkim, neposrednim programskim primerima.

Javi Prevod etvrtog izdanja. Bruce Eckel MindVievv, Inc., p re d s e d n ik Preveo Miljenko uur.

POVEZANE KNJIGE