Na mjesečini

Na mjesečini - Quick, Amanda | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Quick, Amanda
DIMENZIJA
5,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Na mjesečini.pdf
ISBN
5942265558415

OPIS

Dok istražuje sumnjivu smrt, privatni istražitelj Ambrose Wells nađe se na području dvorca Aldwick – usred potpuna kaosa. Stari dvorac guta vatra – a lijepa žena i četiri mlade djevojke bježe na konjima. Ispostavi se da odlučna gospođica Concordia Glade i četiri njezine učenice bježe od zloglasna londonskog gospodara zločina koji ni pred čim neće prezati kako bi ih uništio. Njihova jedina nada je Ambrose, samotnjak koji čuva obilje vlastitih tajni, kao i žudnju spram nekonvencionalne učiteljice. l dok Ambrose i Concordia sve riskiraju kako bi razotkrili zločinački um, moraju se boriti i protiv uzavrele strasti koja ugrožava njihovu teško stečenu neovisnost…

Zovi me svojim imenom 119,00 kn . U košaricu -20%.

Pirka vjetrić sa svih strana Pa cvjetiće zalelija, A duša se moja mlada Rajevanjem tu napija.. Tu sam sio na travicu, Kraj potoka, meka, bajna, Uz'o sitnu tamburicu, Pa uživah svijeta sjajna. Stari dvorac guta vatra - a lijepa žena i četiri mlade djevojke bježe na konjima.

POVEZANE KNJIGE