Pepeljuga – priča sa slagalicama i zvukovima

Pepeljuga – priča sa slagalicama i zvukovima - Grupa Autora | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
6,78 MB
NAZIV DATOTEKE
Pepeljuga – priča sa slagalicama i zvukovima.pdf
ISBN
7526347596579

OPIS

U svakoj slikovnici pronađite 6 slagalica od 12 dijelova • zabavne zvukove Interaktivne knjige priča za čitanje, igru i slušanje osvojit će najmlađe svojim ilustracijama, slagalicama i zvučnim efektima, te im pružiti sate i sate zabave. Živjela jednom imućna djevojka koju je zločesta maćeha pretvorila u služavku. Jednoga dana dobra vila pretvori njezinu iznošenu odjeću u otmjenu haljinu kako bi mogla poći na ples koji je priredio kraljević. No, ova čarolija će potrajati samo do ponoći… Želiš li čuti kako sa zvonika otkucava ponoć? Pritisni tipku i otkrit ćeš!

Ostavši sama počela je da plače. "Pepeljuga" je priča koju su zabilježili mnogi pisci, no najpoznatija verzija je ona Francuza Charlesa Perraula, objavljena 1697. godine.

Zahvaljujući Vama, rastemo iz dana u dan i zato smo uvijek tu za Vas! V.B.Z. d.o.o., 2007., tvrdi uvez, 14 stranica, priča sa slagalicama i zvukovima, 11o kn.

POVEZANE KNJIGE